CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 2, 2011

Lisa surihani dan shaheizy sam boley menang ker??

apsal si akmar ni rajen sangat hapdate pasal artis??
haha~ lau nak hapdate pasal diri sendiri bukannye orang kenal. lau artis, confem orang kenal kan..
ape-ape je la.. yang penting saia hapy...


jOm cekidaut beatiful nara punye n3!!Semakin hari semakin hebat debaran menunggu malam kemuncak ABPBH2010 yang bakal berlangsung pada 3 April 2011. Salah satu kategori yang sering ditunggu-tunggu ramai ialah Pelakon Drama Popular dan Pelakon Filem Popular untuk lelaki dan wanita. Paling menyerlah dalam kedua-dua kategori ini sudah tentunya Shaheizy Sam dan Lisa Surihani. Adakah mereka bakal menang mudah gelaran ini?
Mungkin kita boleh buat sedikit undian untuk melihat penyokong siapakah yang paling banyak membaca BeautifulNara.com. Untuk kali ini kita cuma undi untuk kategori Pelakon Lelaki dan Wanita Filem paling popular ABPBH2010.
Yang nampak boleh bagi tentangan hebat kepada Shaheizy Sam ialah tak lain tak bukan Syamsul Yusof. Mungkin populariti Syamsul meningkat sedikit dengan kejayaan filem Khurafatnya baru-baru ini. Untuk Lisa pulak, saingan paling hebat sudah tentu datangnya dari Diana Danielle. Tapi Abang Nara tetap dapat rasakan Lisa dan Sam bakal menang dengan majoriti besar untuk kedua-dua kategori ini.
Apa pendapat korang? Ke korang ada calon lain yang lebih bagus berbanding dengan mereka berdua ini?

 p/s: korang jangan lupe vOte Lisa kt beatifulnara punye web ok!! 
if dy menang.. kOrang memang sangat baek ati dan cOmel!! thnx my dear readers~

No comments:

Post a Comment